9. alkalommal rendezte meg a súlyemelő szakosztály immár hagyományosan a Takács István emlékversenyt), mely egyben Advent Kupa is 2023 decemberében

A versenyt Sági Ferenc a REAC SISE elnöke nyitotta meg, aki ünnepélyes keretek között említette meg a szakosztály 2 legeredményesebb versenyzőjét, Bunász Gábort és Lepkó Bencét, mint a  XV. Kerületi Önkormányzatnál a „Kerület kiváló sportolója” címet elnyert versenyzőket.

 Ünnepi hangulatban zajlott az évzáró esemény. Ezt bizonyítja, hogy sok egyéni csúcs is született, sőt országos csúcskísérletek (Tyukodi András versenyző révén) is. Komolyabb sérülés nem történt. Egy versenyzőt kellett a helyszínen a keretorvosnak a helyszínen kimozgatással helyretennie,ezért nem kellett hathatósabb  egészségügyi intézkedést tenni.

A hazaiak mellett a Testvériség SE, BKV Előre SC és a Kisújszállási SSZSE versenyzői álltak rajthoz, összesen 16 fő utánpótlás versenyző..

Haragos Attila vezetőedző irányítása mellett a 8 REAC-os sportoló kivétel nélkül egyéni csúccsal zárta az évet. Gratulálunk az eredményekhez!