A Puskás Aréna VIP termében 2023.08.22-én Héraklész Szakmai Nap megtartására került sor. Dr. Scmmidt Ádám sportért felelős államtitkár úr köszöntője után Dr. Baji Balázs sportszakmai és sportstratégiai vezérigazgató helyettes úr mutatta be az új Héraklész programot. Majd kerekasztal beszélgetés zajlott nemzetközileg is sikeres, korábbi és jelenlegi Héraklészos sportolókkal és edzővel. Az ezt követő állófogadás ideje alatt ruhacsomagok és az atlétikai világbajnokság belépőjegyeinek átvételére került sor. Az atlétikai világbajnokság esti programjának megtekintésével záródott a Szakmai Nap.

A Héraklész programos versenyzők száma 15 főre csökkent le az államtitkárság meghatározása alapján. Minden versenyzőnk megjelent az eseményen, szinte kivétel nélkül edzőjével, illetve kísérővel.
Résztvevők:
Mitykó Veronika, Garamvölgyi Kasszandra, Fekécs Gergő és Nagy Zsolt versenyző Bökfi János vezetőedző kíséretében érkezett Békéscsabáról.
Árva Cintia emelőnk Bálint Csaba vezetőedzővel Kecskemétről,
Mikhel Eszter sportoló-Bagócs János vezetőedzővel Oroszlányból,
Szalai Lili sportoló-Baranyai János vezetőedzővel Tatáról,
Tyukodi András sportoló- Szabolcsi Károly vezetőedzővel Kisújszállásról,
Kecskés Karina sportoló- Kecskés Zoltán vezetőedzővel Debrecenből,
Fábián Léna- Morvai Zoltán edzővel Szerencsről,
Fenyő Dániel- Bachmann Béla vezetőedzővel Tamásiból,míg
Bunász Gábor és Lepkó Bence Haragos Attila szövetségi kapitánnyal jelent meg a programon.
A legeredményesebb junior versenyző, Fekécs Szilárd és a többszörös országos csúcsjavító, szintén junior  Újvári Lajos is a többiekkel együtt tartott,mint Héraklészos.

Puskás Aréna – tájékoztató és állófogadás

dr. Baji Balázs

Csoportkép a Héraklész fal előtt

 

 

 

 

 

 

 

 

A képek rákattintva nagyíthatók