Klasszis sportolók, a sportszakma és a sporttudomány legjobbjai lesznek jelen az Utanpotlassport.hu szervezésében, 2021. szeptember 21-én, a Lurdy Ház Rendezvényközpontjának 6-os termében (1097 Budapest, Könyves Kálmán körút 12-14.), ahol interaktív, praktikus tanácsokkal, ötletekkel szolgáló konferenciát tartanak az utánpótlás-nevelés kulcskérdéseiről azok, akik csinálják – azoknak, akik csinálják. 

 Az eseményen a Magyar Edzők Társasága 10 kreditpontot ír jóvá a Kiemelt Edzői Programban, az Utánpótlás Edzői Programban, illetve a Gerevich Aladár Sportösztöndíj Programban résztvevő edzőknek.

Fővédnök: dr. Szabó Tünde sportért felelős államtitkár és Kulcsár Krisztián, a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke

A nyári olimpia számos tapasztalattal szolgált a sportszakemberek számára, és a levonható tanulságok közül a legfontosabbak közé tartoznak azok, amelyek az utánpótlás-nevelésre, a jövő sportoló nemzedékének felkészítésére vonatkoznak. A konferencián a tokiói játékokon részt vett sportolók, edzők, a sporttudomány területén dolgozók osztják meg gondolataikat a hallgatósággal annak érdekében, hogy az elkövetkező időszakban hasonló sikereket ünnepelhessünk, mint 2021-ben.

Részletes program, regisztráció és jegyvásárlás: https://utanpotlaskonferencia.hu/