Az U15 és U17-es Európa-bajnokság 2018.07.20-29 között kerül megrendezésre Milánóban, melyen az alábbi versenyzőink vesznek részt: Bimbó Brendon Ronáldó, Fekécs Szilárd, Fenyő Dániel, Huber Bence, Orsós Richárd, Fekécs Ervin, Eszenyi Fanni, Féderer Benjámin, Árva Cintia Andrea, Major Nikoletta, Illés Dóra Lili, Stróbl Fanni Lili, Papp Eszter Dorka, Neal Péter John, Szalai Lili, Schrőter Petra, Boros Viktória, Lucz Levente, Szokolai László

Gyurkovics Ferenc szövetségi kapitány az alábbiakat mondta:
„Utolsó hetéhez érkezett a milánói U15-17-es Európa-bajnokságra készülő utánpótlás válogatott központi edzőtábora.

A hetek alatt igen jó közösség alakult ki a csapatból, aminek – és a több heti  központi edzőtábornak – egymásra gyakorolt pozitív hatása számokban is megmutatkozott. A fiatalok kivétel nélkül egyéni csúcsot emeltek a felkészülés alatt, a többség jelentősen meghaladta a korábbi rekordjait.

Az edzések megtervezésében részt vevő klub- és  válogatott edzők összhangolt munkájának pozitív példája a felkészülés alatt elért eredmények.

Szurkoljunk együtt az utánpótlás válogatott EB sikeréért és az olimpiai kvótáért!”

A Szövetség főtitkára személyesen vitte le az utánpótlás válogatott részére a felszereléseket, amelyekben részt vesznek az EB-n. Minden versenyző kapott 1-1 pólót, címeres válogatott mezt, illetve MOB által biztosított kölcsön melegítőket.