2008 november 8.-án éppen tíz éve választották meg a Magyar Súlyemelő Szövetség küldöttei Dobos Imrét a Súlyemelő Szövetség  elnökének, aki azóta is őrzi a tagság jelentős többségének a bizalmát!

Dobos Imre:
Visszagondolva az elmúlt tíz évre, megérte, mert olyan sportolókat, edzőket, sportvezetőket ismerhettem, meg akik nélkül ma nem lenne súlyemelés.
Tíz éve tudtam, mit vállalok, mert az előző elnök korrekten tájékoztatott, hogy nagy a baj nagy az adósság.
Ezt támogatóimmal megoldottam Dr. Dénes Ákossal, Pham Ngoc Chu -val aki azóta a MOB örökös tiszteletbeli tagja lett Dr. Elek Istvánnal, aki szintén örökös MOB tag, de ne feledkezzünk meg Tarkó Lászlóról és Szatloczky Zoltánról a Burger King képviselőjéről, akik nélkül ez nem ment volna!
Köszönet a tagságnak, hogy a nehéz években kitartottak mellettem! Most már sokkal könnyebb mert kiváló a kapcsolatunk Sportállamtitkársággal, MOB-al és a kiemelt támogatónkkal a MKB –Bank-al amely az én személyes kérésemre csatlakozott a súlyemelőkhöz, de a versenyzők bebizonyították, hogy érdemes volt. Ott voltunk minden nyári és Ifjúsági olimpián, újra van Európabajnokunk a felnőtteknél és az Ifjúságiaknál is. Sporttolóink sok kiemelt sportágat megelőznek.
Csak így tovább irány Tokió!

MSSZ