NYUGAT-MAGYARORSZÁGI

TINI ORSZÁGOS BAJNOKSÁG

2018.05.26.-án, az ÁSZÁRI JÁSZAI MARI ÁLTALÁNOS ISKOLA tornacsarnokában került megrendezésre a Vállalkozók Sportegyesülete Kisbér rendezésében a NYUGAT-MAGYARORSZÁGI TINI ORSZÁGOS BAJNOKSÁG.
Az ifjú súlyemelőknek nemcsak súlyemelésben, hanem medicinlabda dobásban és helyből távolugrásban is bizonyítaniuk kellett erejüket és tudásukat.
Délután két órakor Sinkovicz Zoltán, Kisbér város polgármestere nyitotta meg ünnepélyesen az országos bajnokságot. Beszédében köszönetét fejezte ki Ászár önkormányzatának, hogy biztosította a helyszínt a versenyhez, tekintettel arra, hogy Kisbéren a Zsivótzky Gyula Sportcsarnokban jelenleg a belső felújítása folyik. Szólt a Kisbéren folyó sportélet fejlődéséről, az egyre szaporodó szakosztályokról, valamint az elmúlt években, a jelenleg folyó, és a jövőbeni sportélethez kapcsolódó fejlesztésekről, majd mindenkinek sikeres versenyzést kívánt.A megnyitó után Sinkovicz Zoltán polgármester és Dr. Tamtom Péter, a Vállalkozók SE elnöke átadta a megnyitóig lezajlott versenyszámok helyezettjeinek a díjakat.