Székesfehérváron a Fehérvár Rugby Club rendezésében lezajlott 2022.09.24.-én Nyugat-Magyarországi Tini Bajnokság, az István Király Általános Iskola tornaterme és focipályája adott otthon ennek a versenynek.

A medicinlabda dobások és a helyből távolugrás a kinti focipályán sikerült lebonyolítani, míg a versenyhelyszín és a bemelegítő helység a tornateremben lett felállítva.

A versenyt délben Horváth Miklós Csaba önkormányzati képviselő és Friedman Ferenc a Fehérvár Rugby Club Tiszteletbeli elnöke nyitotta meg.

A versenyeken 9 egyesület, – Haladás VSE, Tamási Koppány SE., Vállalkozók VSE, BKV Előre SC, Győri Atlétika Club, Oroszlányiak VSK, REAC SISE, Baranyai SE, Fehérvár Rugby Club 33 versenyzője lépett dobogóra, hogy megmutassa a jelenlévőknek a tudását.

A versenyen a kor- és súlycsoportok versenyzői érmeket , oklevelet és szponzori felajánlás részeként csokoládét és üdítőt vehetek át. A legeredményesebb versenyzők különdíjként kupákat vehettek át.

Kölyök FiÚ kategóriában: Abszolút 1 hely Jáger Milán, Haladás VSE

Fiú korcsoportban: Abszolút 1 hely Kocs Gábor, Tamási Koppány SE

Lány Korcsoportban Abszolút 1 hely Mikhel Panka, OVSK

Serdülő lány korcsoportban Abszolút 1 hely Darabos Jázmin, Haladás VSE

Serdülő fiú korcsoportban Abszolút 1 hely Vastag Marcell Milán, GYAC

A díjakat Horváth Miklós Csaba Önkormányzati képviselő, Friedmann Ferenc FRC Tiszteletbeli Elnöke, Zsigovics István FRC elnökségi Tag, Földi Csilla, Benedek János adták át.

A versenybíróság tagja Benedek János, Szabó György, Nagy Ferenc, Zsolnai Máté, Ambrózy Attila, Kovács Csaba, Földi Csilla , Bódis-Szabó Katinka voltak.

A verseny ideje alatt VIP szobában biztosítottuk a versenybírók, az edzők és a meghívott vendéget számára a frissítőket és a szendvicseket, Mellette Az iskolában a büfé is üzemelt.

A Egészségügyi biztosítás a verseny egész ideje alatt volt és a versenyen sérülés nem történt.

Fehérvár Rugby Club