Minden támogatás biztosított versenyzőink számára

 

Legjobb női és férfiversenyzőnk választhatott milyen táplálék-kiegészítőt, kíván használni „Scitec” vagy „BioTech” mindkét versenyzőnk a Scitec –et választotta melyet férfi-versenyzőnk később lemondott.

Ezen kívül még 10 fiatal versenyzőnk kap BioTech táplálék-kiegészítőt teljesen ingyenesen! Dobos Imre elnök és a BioTech tulajdonosa közötti megállapodás értelmében.

Az edzőtáborok időpontját is versenyzőink kérése alapján hagytuk jóvá.

Hozzájárultunk, hogy Magát Krisztina Egyiptomban edzőtáborozzon az MSSZ költségére három hétig. Így legjobb versenyzőnk a kiváló Egyiptomi válogatott edzőtáborában rendkívül modern körülmények között készülhet az Egyiptomi válogatott másodedzőjével!

A Milánói Ifi EB-re készülő fiataljaink részben új felszerelést is kaptak. Sőt a tatai edzőtábort meglátogató elnöktől, Dobos Imrétől azt az ígéretet kapták, hogy amelyik csapat sikeresen kvalifikál az Ifjúsági Olimpiára az a 2019-es felkészítést Dubai –ban vagy Egyiptomban kezdheti. Legjobb lenne,  ha mindkét csapatot ott látnánk.

Nagy valószínűséggel valamelyik ismert négycsillagos gyógy hotelben tartjuk több napos edző továbbképzésünket. Továbbra is fenntartjuk azt az ígéretünket, hogy legjobb edzőink jelentős pénzjutalmat kaphatnak idén.

Tokyo-ra esélyes versenyzőink részére szinteket határozunk meg ennek elérése esetén 2018-ban és 2019-ben 500 000.- – 1 000 000.- Ft felkészítési juttatást kapnak, amit bármire költhetnek, ami az olimpiai felkészülést szolgálja.

Majd ezt 2020-ban újabb kettőmillió forinttal egészítjük ki a már kijutott versenyzőink esetében.

De amennyiben valamelyik versenyzőnk saját jogon a szintek teljesítése nélkül is kiharcolja a kvótát az egy összegben, megkapja a négymillió forintot! Mely kétoldalú megállapodás keretében lehetséges!

 

MSSZ