Szinte teljesen megtelt a Sportok háza I.emeleti nagyterme az MSSZ 2018.03.23.-i közgyűlésén.
A Sportállamtitkárság képviseletében Dr. Géczi Mariann főosztályvezető a MOB képviseletében Fábián László MOB Sportigazgató jelent meg.
A kiemelkedően szereplő sportolók nagyon szép serlegeket kaptak, sőt néhány sportoló megkapta a Téli olimpia sapka – sál kollekcióját. Az MSSZ beszámolóit és jövő évi terveit 100% -ban fogadta el a közgyűlés, ami szinte történelmi jellegű.
Az egyéb kategóriákban hozzászóló Fodor Emese a Masters  EB –ről beszélt, Gyurkovics Ferenc szövetségi kapitány a felnőtt EB –re készülő csapatról osztott meg néhány információt.
Az utolsó hozzászóló Nagy Péter nagy tapsot kapott azzal a hozzászólásával, hogy az edzők elismerése után a versenyzőket is jobban kellene támogatni ösztöndíj és edzőtáborok vonatkozásában Dobos Imre elnök maximálisan egyetértett Nagy Péter szavaival, de felhívta a figyelmet, hogy a Gerevich ösztöndíjat minden évben a Sportállamtitkárság határozza meg az eredményességi pontok tekintetében (felnőtt VB 8. helyig EB 6.-helyig juniornál szintén)
Sajnos ezekben a korosztályokban kevés pontot szerzünk így az ösztöndíj összege nem tud emelkedni. Megoldást jelenthet, ha nevesebb versenyzőink edzői középfokú vizsgával is rendelkeznek, mert így jelentős támogatáshoz juthatnak.
 
 

MSSZ