http://www.houstoniwf2015.com/

http://www.iwf.net/results/results-by-events/?event=341

 

Gyurkovics volt a legjobb!
Gyurkovics -Houston-2015 VB 206kglokés
 
Legidősebb versenyzőnk megismételte Kazahsztáni helyezését újra 14. lett.
Nagy Péter gyenge versenyzéssel 17. lett, sportszerűségére jellemző, hogy azonnal írásban kért elnézést gyenge teljesítménye miatt az MSSZ elnökétől.
Így elúszott a 3 kvóta lehetősége sajnos két pontszerző versenyzőnknek nem volt partnere a csapat tagjai közül Soóky Gergely mindent megtett de ő sajnos nem bírt az Ázsiai versenyzőkkel.
A csapat többi tagja hit nélkül sérülésekre panaszkodva lépett dobogóra vagy sérültet jelentett.
Ördögh István szövetségi kapitány nem tudta magával ragadni, motiválni a csapatot pedig minden rendelkezésére állt, korlátok nélküli edzőtáboroztatás,
 pénz, aklimatizáció.
Az MSSZ a továbbiakban nem számít a munkájára figyelembe véve a MOB szakmai vezetésének felszólítását, amit már augusztusban fogalmaztak meg, hogy hiányzásai miatt mondjon le, szerződése akkor nem tette lehetővé  az azonnali felmondást.
Az MSSZ  itt mond köszönetet Huszka Mihály családjának a Houstoni segítségért, anyagi áldozatért a programszervezésekben.

           MSSZ

 

Nagy Péter VB

Nagy Péter VB

 

Végre van pontszerzőnk!

Gyurkovics -Houston-2015 VB 206kglokés

Gyurkovics Ferenc a 105 kg-os kategóriában szakítás 170 kg lökés 206 kg összetettben 376 kg-al 14. lett és 12 kvalifikációs pontot szerzett!   Gratulálunk!

 

sooky_gergely

Ez is kevés volt a pontszerzéshez
 
Szinte hihetetlen, hogy Soóky Gergely kiváló felkészüléssel, 5kg –ot rátéve az U-23 –as Európa Bajnoki címet hozó 267 kg –os teljesítményére 272 kg –al csak 29. a Súlyemelő VB. –én. Egyszerűen nem tudom elhinni, hogy valaki többet edzett ennél a fiatalembernél.
 
              Dobos Imre
                  elnök