Elő közvetítés az alábbi linken érhető el: link

Felnőtt OB végleges rajtlista és versenyprogram: letöltés

Kérjük figyelembe venni, hogy a versenyen felnőtt III. osztályú szinten kell kezdeni.

 

MSSZ Technikai Bizottság közleménye

 

A Kormány (11.01.) járványügyi helyzettel kapcsolatos szigorító intézkedéseivel összhangban – a fertőzés veszélyének minimalizálása érdekében – a Technikai Bizottság az alábbi intézkedések feltétlen betartását kéri a Felnőtt OB-n résztvevő versenyzőktől, edzőktől, technikai személyzettől:

A Bajnokság teljes időtartama alatt (érkezéstől távozásig), a verseny lebonyolításának zárt helyszínein, valamint a kiszolgáló helyszíneken (mérlegelő, öltöző, várakozó, közlekedő) orrot és szájat eltakaró védőmaszk viselése kötelező!

Kivétel: a versenydobogóra lépő és a bemelegítő helységben felkészülő versenyző! A bemelegítő helységben kizárólag a felkészülő versenyzők és azok közvetlen edzőik(maszkban) tartózkodhatnak!

Nézők (védettségi igazolvánnyal, maszkban) korlátozott létszámban – a számukra elhelyezett székeken – tartózkodhatnak a versenyteremben.

A fenti rendelkezések következetes betartását- minden megjelent sporttárstól elvárjuk – mindannyiunk egészségének védelme érdekében!

A rendelkezések be nem tartása, illetve figyelmen kívül hagyása – figyelmeztetés ellenére – a versenyhelyszínről történő azonnali kitiltást vonhatja maga után!

A 2021-es Felnőtt OB sikeres lebonyolítása érdekében, számítunk a megjelenő sporttársaknak – a kényszerű helyzetet megértéssel elfogadó – együttműködő közreműködésére!

 

2021.11.04.

                                                                                                     Máthé József

                                                                                          Technikai Bizottság elnöke

                                                                                Felnőtt OB versenybíróságának elnöke