Dobos Imre MSSZ elnök a Parlament Kulturális Bizottsága meghívására Fábián László MOB Sportigazgató Dr. Kamuti Jenő és Szabó László Paralimpiai Bizottsági elnök társaságában vett részt a bizottsági ülésen, ahol az országgyűlési képviselők elégedetten vették tudomásul Fábián László és Szabó László Riói előzetes beszámolóját.

 
Újabb komoly anyagi támogatás érkezett,az MSSZ-hez ami előre viszi súlyemelést, és egyben elismeri az eddigi munkát. A Sport Államtitkárság örömmel értesítette az MSSZ –t a jelentős támogatásról! Ezennel kérünk minden szakosztályvezetőt az elszámolások gyors lezárására, hogy a támogatásokat folyósíthassuk. Értesítő levél csatolva.
 
Nem jogerősen lezárult egy I.-fokú Bírósági tárgyalás is, amelyben nem fogadták el az MSSZ helyreigazítási kérelmét. Így ez II.-fokon fog eldőlni.
De jó tanulság volt, mert megtudhattuk ki az a négy ember (akiknek a neve az alperesi tanuktól hangzott el) akik még mindig igyekeznek a sportágat és a vezetést sötét szemüvegen keresztül láttatni.

                     MSSZ