A Magyar Súlyemelő Szövetség kiemelt figyelmet fordít a versenyek lehető legmagasabb szinten való megrendezésére melyhez megfelelő forrást biztosít!
Az utóbbi idők versenyei mind ezt bizonyítják, több helyen rendeztek regionális versenyeket egészen magas színvonalon, természetesen a helyi erők is megmozdultak számos helyen megjelentek a helyi vezetők Polgármesterek.
Kiemelkedő példák az Iskolás OB, Tini OB nyugat, Tini OB kelet, mind ez a képek tanulsága szerint valóban kiemelkedő volt.
Ennek alapján köszönetemet és elismerésemet fejezem ki a résztvevőknek, rendezőknek, támogatóknak egyaránt, remélem ez a szint folytatódik. Azt megígérhetem, hogy az MSSZ-en és a Sportállamtitkárságon ez nem fog múlni.
Érdekes hír, hogy a súlyemelő bírók a világon először Magyarországon számítógépes bíráskodást vezetnek be, a sikeres főpróba a Palota kupán megtörtént.
Az új számítógépes program tervezője  Nagy Róbert az IWF volt technikai igazgatója (súlyemelő olimpikon 1964 Tokió 9. hely) a 2020-as  Tokió-i  Olimpiai kvalifikácós rendszer megalkotója!
                  Dobos Imre
                        elnök