1. évben az Aqua-Sol hotelben tartotta a Magyar Súlyemelő Szövetség az éves továbbképzését nívós előadókkal.A továbbképzést Dr. Tiszeker Ágnes a MACS ügyvezető igazgatója nyitotta meg Doppingellenes előadásával.
 Majd az ADAMS rendszer és a TUE nyomtatványok használatát ismertette Nagy Bernadett az MSSZ Antidopping bizottságának elnöke. A kibővített Edző bizottsági ülésen a 2020. versenynaptár került megtárgyalásra Bálint Csaba bizottsági elnök vezetésével.
Dr. Krivanek László keretorvos előadását is nagy élvezettel hallgatták az edzők.
 Bemutatásra került „A súlyemelés alapjai ” című könyv, melynek egyik társírója, Hanzlik János  tartott a kurzuson szakmai  ismertetőt.
Nagy Róbert a Robi pont megalkotója a pontrendszerről adott tájékoztatást és az IWF kvalifikációs szisztémájának anomáliájáról.
Dr. Lénárt Ágota sportpszichológus, egyetemi docens interaktív tanfolyami ismertetője az edzői kiégésről óriási sikert aratott.
A képzés folyamán Gyurkovics Ferenc szövetségi kapitány és Imrő Dezső szövetségi edző ismertette a hallgatóságot a szakmai területek feladatairól, tapasztalatairól és terveiről.
A megjelentek kivétel nélkül megköszönték a lehetőséget a részvételt illetően. Mindenki nagyon jól érezte magát . A színvonalas előadások és ellátás messzemenően kielégítette az elvárást.
A képzés fontosságát fémjelzi,hogy még a pihenőidőben, a gyógyvízben is a szakmáról folytattak kerekasztal beszélgetéseket.
Ez úton szeretnénk külön megköszönni a Magyar Olimpiai Bizottságnak és a Sportállamtitkárságnak, hogy biztosította éves továbbképzésünk nívós megrendezését.

MSSZ