A február 10-én megtartott bírói teszt vizsgán az előzetes jelentkezettek 2 fő kivételével megjelentek, így 23 bírójelölt kezdte meg 10 óra 35 perckor az egy órás írásbelit.
Az eredmények alapján kijelenthető, a csoport jól felkészült volt, csak 5 fő nem felelt meg a minimumként megjelölt 68 pontnak, azaz a válaszok 85 %-ának. Akik megfeleltek 2 fő kivételével III. oszt. bírói fokozatot kaptak. Az adható max. 80 ponthoz egyedül a szerencsi Csorba Nóra került a legközelebb 78-al.
76 pontosak: Fehér Barbara és Antal Andrej MAFC, id. Takács Tamás ZTE,
75 pontosak: P.Nagy Bálint MAFC, Morvai Zoltán és Vasas Péter Szerencs,
74 pontosak: Fodor Emese Ózd Európa bajnoki bronzérmes, aki a szabályok szerint I. oszt. minősítést kapott, továbbá Juhász Anna és Kajtár Gábor  MAFC, Bárány Gergő Szerencs,
73 pontos: Tóth Marianna  MAFC,
72 pontot ért el az egykori  kiváló  + 75kg-os válogatott, kisbéri Varga Viktória kiérdemelve az I. osztályú minősítést,
71 pontosak: Hódos Éva ZTE, és Szili István Szeged,
69 pontosak: Magát Anikó és Polgár Zoltán Miklós TSE, Molnár Péter Szerencs.
Gratulálunk az új versenybíróknak, eredményes munkát kívánunk. A működés megkezdéséhez elengedhetetlen az idei évre is 1.000 Ft licenc díj megfizetése, csak így kerülhetnek fel a honlapon található, mindenkor alkalmazható bírói listára.

          Fábik Béla