December 22-én, karácsony előtt, hagyományosan került megrendezésre a REAC SISE rendezésében az esemény. A zsúfolásig megtelt edzőközpontban 10 órakor a XV. Kerületi alpolgármester, Tóth Imre mondott köszöntőt, majd Sági Ferenc az egyesület elnöke díjakat adott át a legredményesebb REAC SISE-s versenyzőknek.
Majd a budapesti  Sport XXI tábor résztvevői álltak dobogóra, számszerint 17 fő. Külön meghívást kapott Újvári Lajos, aki az Eilati U15 EB résztvevőjeként  állt a dobogóra. Lajos ismét egyéni csúcsokat döngetett. Csépány Bence a szolnokiak büszkesége, továbbá a Hegedűs Milán a Haladástól egyéni csúcsokkal zárta az Advent Kupát.  A szép érmek mellett karácsonyi ajándék figurákat, izótóniás energiaitalt és desszerteket kaptak a résztvevők kivétel nélkül.
A Takács István Emlékverseny délben kezdödött a junior és felnőtt versenyzők részére.  A Meglódi TC, a MAFC és a Veresegyházi FSK emelői álltak rajthoz. A legtöbb Robi pontot Marton Endre érte el, ezzel megnyerve a felnőtt verseny különdíjat. Az egyesületek legjobbjai különdíjban részesültek, az emelők a gyönyörű érmek mellett szintén desszertet kaptak ajándékba remek ellátással együtt. A versenyen élesben tesztelték az új, Nagy Róbert által létrehozott versenyüzemeltetési rendszert, ami jól vizsgázott a nagyközönség előtt.
A versenyen díjátadásra felkértek  megtisztelésnek vették a feladatot.Többen jelezték, hogy Húsvétkor is itt szeretnének lenni.
Akkor és azóta is jönnek elismerések a versenyrendezés miatt. Nagy Robertet idézve:  Ez egy XXI. századi rendezvény volt.” Dr. Leitner József volt női szövetségi kapitány és Szakos József mesteredző is méltatta a rendezést.
Szeretnénk köszönetet mondani a versenybíróknak munkájukért, névszerint:Dósa Anna, Takács Erika, Duska Emil, Nemessányi Árpád, Polgár Zoltán, Magát Csaba és Reményi Gábor.
Külön köszönetet szeretnénk mondani az MSSZ elnökének és alelnökének, Dobos Imre úrnak és Tarkó László úrnak, hogy jelenlétükkel megtisztelték az eseményt.


Budapest, 2019. december 30.