Az MSSZ tervei szerint szükséges a súlyemelő termek felújítása, eszközök cseréje melyet egy rendkívül részletesen kidolgozott pályázat keretében nyújtottunk be a Sportállamtitkárságnak. Pályázatunk nyitott fülekre talált 2017 –től több mint 200 millió forintot költhetünk eszközvásárlásra és teremfelújításokra. Az összeg karácsonyi meglepetésként meg is érkezik a számlánkra.
A pályázatokat a klubok részére 2017 januárjában kiírjuk és februárban kezdődhetnek a munkálatok, ha a tervek a Sportállamtitkárság iránymutatása szerint készülnek el.
Ezzel az edzőtáborok szinte korlátlan felhasználása a megfelelő szintű versenyzők részére  megvalósult, a nemzetközi versenyben való fokozott részvétel szintén most pedig 15 -20 éve nem látott beruházások valósulnak meg melyért a MSSZ vezetése rengeteget dolgozott, de nem csak ők, hanem az irodai munkatársaknak is köszönettel tartozunk.
Reméljük ezzel a hatalmas sikerrel edzőink versenyzőink jó körülmények között készülhetnek a versenyekre és boldogok vagyunk, hogy ezt a Sportállamtitkársággal közösen biztosítani tudjuk.

       MSSZ